‘SURİYELİ KARDEŞLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI ÖNEMSİYORUZ’
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçedeki Suriyeli sığınmacıların tespiti ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını ve onları sosyal yardımlarla desteklediklerini ifade etti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Suriyeli sığınmacıların mağduriyetlerini önemsediklerini belirttiği konuşmasında istihdam çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Firmalarla yapılan görüşmeler doğrultusunda, 58 kişinin Gezer Terlikleri firmasında kalıcı olarak işe başlamasını sağlayan yetkililer, EVKUR firmasıyla yapılan görüşmelerde de 35 kişiyi çağrı merkezi görevlisi olarak işe yerleştirdi.
bırakın bu işleri düzenin köleleri onca işsiz insanın nasıl yüzüne bakıcaksınız acaba konu suriyeli oldumu hepinize bişeyler oluyo zaman bunun hesabınıda sorar